Szolgáltatások

 • Laptop – asztali gép újratelepítés

Amikor asztali gépén vagy laptopján már nem segít semmi, vírusos lett, lassú, programok nem indulnak el, akkor sok esetben a legegyszerűbb, leghosszútávúbb megoldás az újratelepítés, amiben a legtöbbször egy számítógép szerviz tud segíteni!

Ilyen esetben szükségesek a következők:

 1. Ellenőrizzük, hogy a gépben lévő merevlemez állapota megfelelő-e, vannak-e rajta hibás szektorok stb. Amennyiben a merevlemez állapota megfelelő, akkor lehetséges a munka elkezdése.
 2. Mindenekelőtt tisztázzuk Önnek, hogy vannak-e a gépen fontos adatok, melyeket menteni szükséges (dokumentumok, fotók, zenék, videók, levelezés, stb). Amennyiben igen, elvégezzük külső eszközre ezen adatok mentését.
 3. Elkezdjük az újratelepítéséi folyamatot. (partíció(ka)t törlünk, létrehozunk, formázunk, telepítünk.
 4. Az alaprendszer feltelepülése után következnek a megfelelő driverek (illesztőprogramok) beszerzései, telepítései a megfelelő sorrendben. (Amennyiben nem rendelkezik driver lemezzel, beszerezzük az internetről)
 5. Miután a szükséges illesztőprogramok is fent vannak, az igényelt, eddig használt szoftvereit is feltelepítjük, beállítjuk.
 6. Antivírus programról is gondoskodunk!
 7. Minden korábban lementett adatot visszatöltünk a gépre.
 8. Esetlegesen perifériákat (nyomtató, szkenner, stb) feltelepítjük az új rendszerre.

Mint az látszik, az újratelepítés elég körülményes, odafigyelést, szakértelmet, rutint igénylő feladat.

Egy ilyen folyamat akár 3 órán át is tarthat az esetleges komplikációktól függően.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS, WEBFEJLESZTÉS

Minőségi honlapot szeretne vagy csak nem elégedett a mostanival? Keressen meg és együtt megvalósítjuk az elképzeléseit. Weblap készítés kedvező áron.

 Reklám animáció készítés – 2D reklám karakter animáció készítés

Az általunk készített animációk:

Hatékonyan mutatják be a terméked vagy szolgáltatásod és a weboldaladra lépőket meggyőzik, hogy téged válasszanak. A Youtube-on való hirdetéssel új ügyfeleket szerezhetsz és akár 60%-kal is növelhetik a konverzió arányát. Segítségükkel profi megjelenést adhatsz a vállalkozásodnak és egy professzionális online és offline marketing eszközt kapsz tőlünk.

 • Vírusirtás

Amennyiben azt tapasztalja, hogy számítógépe, laptopja a következők egyikét produkálja, gyanakodni lehet rá, hogy valamilyen vírusok támadták meg gépét, amire a leggyakrabban internetezés közben kerülhet sor:

 • Állandóan lefagy
 • Nehezen indul el
 • Nem indulnak el bizonyos programok
 • Lassú
 • Dokumentumai, képei nem nyílnak meg (LEGVESZÉLYESEBB VÍRUS JELENLEG)
 • Internetezés közben a megszokott weboldalak nézésekor az adott weblapba épített reklámokon felül több ablakban zavaró felugró hirdetések jelennek meg
Ilyen esetekben vírusirtás, vagy nagyon szövevényes, komplikált több vírus által már sok kárt tett gép esetében újratelepítés lehet szükséges.

Fontos a megfelelő vírusvédelmi programkiválasztása is!

Amennyiben arra gyanakszik, hogy esetleg vírusos a számítógépe, mielőbb intézkedjen, mert a helyzet sajnos nem fog javulni.

 • Adatmentés, adat(fénykép-videó) visszaállítás – törölt fájlok visszaállítása 

Véletlen kitörölt egy fontos fájlt? Esetleg (zsaroló)vírus áldozata lett?
Törölte a partíciót, megformázta a winchestert és előtte elfelejtett adatot menteni? Segítünk!

 • Szoftverek . eszközök beszerzése

​​Szüksége van egy kábelre? Kellene egy új router? Lassan nyomtat a nyomtató? Akadozik az egér? Kicsi a monitorja?Memóriát szeretne bővíteni ? Gyorsítani szeretné Laptopját asztali számítógépét ? Videókártyára lenne szüksége? Ebben is segítünk!

 • Nyomtató  telepítés-üzembehelyezés

Vásárolt otthonába, vagy irodájába nyomtatót, szkennert? Segítünk üzembe helyezni, telepíteni, összekötni számítógépével, vagy a meglévő hálózatába bekötni!

 • Driver (hang-videókártya-webkamera) telepítés,beállítás!

Amennyiben bármilyen eszközt, webkamerát, hangkártyát, kiegészítőt vett, szükséges a megfelelő drivereket, illesztőprogramokat szakszerűen feltelepíteni.

EGYÉB LAPTOP ÉS ASZTALI SZÁMÍTÓGÉPES PROBLÉMÁIVAL IS KERESSEN BIZALOMMAL!