FIGYELEM!
A szervízdíjak tájékoztató jellegűek a szervizelési költség előzetes hibafelmérést követően minden esetben  egyedileg kerül konkrét megállapításra! A javítást ezt követően végezzük el az ügyféllel történő előzetes egyeztetés,beleegyezés után!
ÁLTALÁNOS SZERVÍZ ÓRADÍJ:
Választhat óradíjat is, ekkor nem határozzuk meg az egyes fázisok díját, hanem mindent megjavítunk, amit szeretne.
  • 60 perc munkadíja = 12.000 Ft
  • További megkezdett órák munkadíjai:
  • 1200 Ft / 10 perc
KISZÁLLÁSI DÍJ NAGYKANIZSA, ÉS KÖRNYÉKÉN:
  • NAGYKANIZSA: 3000,- Ft
  • NAGYKANIZSÁN KÍVÜL:  200,- Ft.  /  km

HÉTVÉGE, MUNKASZÜNETI NAP, KÉSŐ ESTE, ÉJSZAKA
Amikor más nem dolgozik, mi akkor is igyekszünk az Önök rendelkezésére állni. Állandóan elérhetőek vagyunk és akár vasárnap este is számíthat ránk! Ilyenkor sajnos magasabb díjakon kell, hogy dolgozzunk.
Ebben az időszakban kiszállási díjunk:Nagykanizsán: 3.000,- Ft. Nagykanizsán kívül: 250 Ft. / km
Munkadíj: 8.000 Ft / megkezdett óra
SZOFTVERES SZERVIZ ÁRAK

Operációs rendszer, driver, szoftver telepítés:

WINDOWS TELEPÍTÉS:

Windows rendszer szakszerű telepítése és naprakészre frissítése. A megfelelő hardvereszköz illesztőprogramok telepítése. Felhasználói programok telepítése és beállítása. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának az ellenőrzése.

14.900,- Ft.

WINDOWS TELEPÍTÉS + ADATMÁSOLÁS:

Az összes adat lementése. Windows rendszer szakszerű telepítése és naprakészre frissítése. A megfelelő hardvereszköz illesztőprogramok telepítése. Felhasználói programok telepítése és beállítása. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának az ellenőrzése. Az összes adat visszamásolása a számítógépre.

16.500,- Ft.

WINDOWS TELEPÍTÉS + ADATMENTÉS + FELHASZNÁLÓI BEÁLLÍTÁSOK VISSZAÁLLÍTÁSA:

Az összes adat lementése. Windows rendszer szakszerű telepítése és naprakészre frissítése. A megfelelő hardvereszköz illesztőprogramok telepítése. Felhasználói programok telepítése és beállítása. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának az ellenőrzése. Az összes adat visszamásolása a számítógépre. A felhasználói beállítások visszaállítása (levelezés, kedvencek, ikonok, mappa és fájllista visszaállítása, egyedi programok)

22.000,- Ft.

ADATTÜKRÖZÉS:

Adatok tükrözése az egyik adathordozóról egy másik adathordozóra (HDD, SSD). Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának az ellenőrzése.

12.000,- Ft.

ADATMÁSOLÁS:

Hibátlan adathordozóról (HDD, SSD, memória kártya) adatok átmásolása egy másik adathordozóra / merevlemezre / számítógépre / laptopra.

9.500,-Ft.

ADATMENTÉS-ADAT VISSZHOZÁS (LOGIKAILAG-FIZIKAILAG SÉRÜLT):

Adatmentés törölt, sérült vagy hibás adathordozóról.Adatmentés sérült adatréteg, sérült motor, sérült fejek, hibás elektronika esetén. Zsarolóvírus  által okozott adatvesztés(fényképek,videók,fájlok) vissza szerzése!

Ebben az esetben az árat a probléma súlyossága határozza meg!

BIOS FRISSÍTÉS:

A legújabb BIOS frissítése és az új BIOS beállítása. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának az ellenőrzése.

5.000-10.000,- Ft.

SZÁLLÍTÁSI DÍJ:

Hibás számítógépét / laptopját / eszközét futárral is beküldheti hozzánk, illetve ha elkészült a készüléke, kérheti, hogy futárral küldjük vissza önnek.

3.000,-Ft. /alkalom

EGYÉB MUNKADÍJ:

Bármilyen azonnali egyedi kérés (program telepítés, program beállítás, javítás, oktatás, stb.) A számlázás 30 perces egységekben történik.

6.000,-/30perc

HARDVERES SZERVIZ ÁRAK

PC szerviz szolgáltatások:

SZÁMÍTÓGÉP KARBANTARTÁS:

Feleslegesen elinduló programok kiiktatása, víruskeresés, böngészők kitakarítása, nem használt és kártékony programok eltávolítása, programok frissítése, Windows frissítése, víruskereső frissítése / cseréje. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának az ellenőrzése.

9.500,-Ft.

SZÁMÍTÓGÉP TISZTÍTÁS:

A számítógép szétszedése, és a belseje kitisztítása, a tápegység tisztítása, a grafikus kártya tisztítása, a ventilátorok tisztítása, illetve a processzor újra pasztázása. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának az ellenőrzése.

5.500,- Ft.

SZÁMÍTÓGÉP TÁPEGYSÉG CSERE:

A számítógép szétszedése, és az új tápegység beszerelése, tesztelése. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának az ellenőrzése.

4.000,- Ft.

+ tápegység

SZÁMÍTÓGÉP GRAFIKUS KÁRTYA CSERE:

A számítógép szétszedése, és az új grafikus kártya beszerelése, eszközillesztő program telepítése. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának az ellenőrzése.

4.000,-Ft.

+grafikuskártya

SZÁMÍTÓGÉP MEMÓRIA CSERE / BŐVÍTÉS:

A számítógép szétszedése, és az új memória beszerelése, tesztelése. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának az ellenőrzése.

4.000,- Ft.

+memória

SZÁMÍTÓGÉP HŰTŐVENTILÁTOR CSERE

A számítógép szétszedése, és az új ventilátor beszerelése, pasztázása, tesztelése. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának az ellenőrzése.

4.000,- Ft.

+ventilátor

SZÁMÍTÓGÉP ALAPLAP CSERE

A számítógép szétszedése, és az új alaplap beszerelése, beállítása, tesztelése. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának az ellenőrzése.

5.000-12.000,- Ft.

+alaplap

SZÁMÍTÓGÉP PROCESSZOR CSERE

A számítógép szétszedése, és az új processzor beszerelése, tesztelése. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának az ellenőrzése.

5.000,- Ft.

+processzor

SZÁMÍTÓGÉP MEREVLEMEZ/SSD CSERE / BŐVÍTÉS

A számítógép szétszedése, és az új merevlemez/ssd beszerelése. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának az ellenőrzése.

6.000,-Ft.

+hdd/ssd

SZÁMÍTÓGÉP BEVIZSGÁLÁS

Számítógép bevizsgálási díjat csak abban az esetben kell fizetni, ha bevizsgálás után, nem kérik a számítógép javítását. A bevizsgálási díj függ a probléma bonyolultságától.

3.000-15.000, -Ft.

HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSOK ÁRAI

Hálózatok, internet:

Ekkor a hálózati eszközök kerülnek előtérbe, a számítógépen az ehhez kapcsolódó beállításokat elvégezzük. A már meglévő hálózatát is tudjuk bővíteni, illetve újat is kiépítünk ha szükséges.

Előzetes igény és helyszín felmérését követően árajánlatot adunk!

A fenti árak bruttó, fizetendő árak, nincs ÁFA, nincs más egyéb pluszköltség.

Fenti árak kizárólag tájékoztató jellegű a javítás végső díja módosulhat a munkadíjjal, illetve esetleges egyéb komponensek,alkatrészárak díjával, amelyre szükség van a teljes javításhoz.